Η προσιτή, άνετη και προσβάσιμη σε όλους λύση επαναφόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου τους

Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλλουμε στην ταχεία μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιμότητα σημείων επαναφόρτισης όπου και όποτε τα χρειάζονται.

Το δίκτυο

Το δίκτυο

Το δίκτυο

Το δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ είναι το πρώτο δίκτυο σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2013. Ο σχεδιασμός και η φιλοσοφία ανάπτυξης του βασίζονται στο όραμα για ένα ανοικτό κοινόχρηστο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αειφορία της αυτοκίνησης και στη συνεργασία όσων αναπτύσσουν και επενδύουν στις υποδομές ηλεκτροκίνησης.

Στόχος του ΦΟΡΤΙΖΩTM είναι να δώσει σε κάθε κάτοχο ηλεκτρικού αυτοκινήτου τη δυνατότητα να βρίσκει, άμεσα και όπου κινείται με το αυτοκίνητο του, σημεία κοινόχρηστης φόρτισης, στα οποία μπορεί να ανεφοδιάζει το αυτοκίνητο του εύκολα, οικονομικά, οικολογικά και σύμφωνα με τις ανάγκες και προτιμήσεις του. Πιστεύουμε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης και η εξάπλωση του θα γίνει πραγματικότητα μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων και των μπαταριών, αλλά και μέσα από την ανάπτυξη έξυπνων και διασυνδεδεμένων υποδομών επαναφόρτισης, που να είναι διαθέσιμες σε όλους του χρήστες είτε αυτοί κινούνται στις πόλεις, είτε στους αυτοκινητόδρομους, είτε σε περιοχές της υπαίθρου.

Γίνετε μέλος

Γίνετε μέλος του ΦΟΡΤΙΖΩ

Γίνετε μέλος

Εγγραφείτε σήμερα στο ΦΟΡΤΙΖΩTM και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς φόρτισης του ΦΟΡΤΙΖΩ και σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.  Μπορείτε να εγγραφείτε στο ΦΟΡΤΙΖΩTM on line άμεσα κατεβάζοντας στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή FORTIZO από το Google Play ή το App Store της Apple.

 

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Fortizo από το κινητό σας τηλέφωνο και βρείτε σταθμούς φόρτισης κοντά σας, τσεκάρετε την κατάσταση τους, ενεργοποιήστε συνεδρίες φόρτισης, κάντε κράτηση, πληρώστε για την υπηρεσία φόρτισης, ελέγξτε και διαχειριστείτε το λογαριασμό σας μέσω του smartphone σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε μια FORTIZO Card προπληρωμένου χρόνου φόρτισης ή να γίνετε συνδρομητής συμβολαίου για να αποκτήσετε τη δική σας προσωποποιημένη κάρτα RFID, με την οποία, επίσης, μπορείτε να ενεργοποιείτε τους σταθμούς φόρτισης, όταν έχετε ξεχάσει το κινητό σας ή όταν το σήμα είναι αδύναμο στο συγκεκριμένο σημείο.

             

Φόρτισε έξυπνα, οδήγησε ξέγνοιαστα!
Φόρτισε έξυπνα, οδήγησε ξέγνοιαστα!
Αναζητήστε σταθμό

Αναζητήστε έναν σταθμό φόρτισης

Αναζητήστε σταθμό

Δείτε με ένα κλικ που βρίσκεται ο κοντινότερος σταθμός φόρτισης.

Δείτε με ένα κλικ που βρίσκεται ο κοντινότερος σταθμός φόρτισης, τα χαρακτηριστικά του και το μοντέλο χρέωσης που εφαρμόζεται για την υπηρεσία φόρτισης.

Ταχύτητα – αξιοπιστία – ευκολία!
Ταχύτητα – αξιοπιστία – ευκολία!
Πακέτα φόρτισης

Πακέτα υπηρεσιών φόρτισης

Πακέτα φόρτισης

Οι χρήστες του ΦΟΡΤΙΖΩ μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων προγραμμάτων, ανάλογα με το μοντέλο χρέωσης που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Διαλέξτε μεταξύ των παρακάτω προγραμμάτων.

Εάν είστε κάτοχος μιας κάρτας προπληρωμένου χρόνου (Blue ή Green ή Gold) και θέλετε να προσθέσετε ένα νέο πακέτο συνεδριών και χρόνου φόρτισης στην FORTIZO Card σας, μπορείτε άμεσα να την «φορτίσετε» με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε να προσθέσετε στην FORTIZO Card σας και σε λίγη ώρα ο διαθέσιμος χρόνος φόρτισης στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ θα έχει ανανεωθεί.

EasyCharge

Για άμεση χρήση των σημείων φόρτισης μέσω της εφαρμογής FORTIZO.   Εγγραφείτε on-line σε 2΄και αποκτήστε δυνατότητα άμεσης χρήσης των σταθμών του ΦΟΡΤΙΖΩTM με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας για κάθε συνεδρία που πραγματοποιείτε.

 

Card

Προμηθευτείτε μια κάρτα με προπληρωμένες συνεδρίες φόρτισης για χρήση σε σταθμούς AC ή DC και χρησιμοποιείστε την άμεσα.  Γεμίστε την κάρτα σας on-line όταν εξαντλήσετε το υπόλοιπο της και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τους σταθμούς φόρτισης, χωρίς ανάγκη εγγραφής ως συνδρομητής.

  • FORTIZO Card Blue – 35 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 30€ για σύνδεση σε σταθμούς AC ή DC)
  • FORTIZO Card Green – 60 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 55€ για σύνδεση σε σταθμούς AC ή DC)
  • FORTIZO Card Gold – 100 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 95€ για σύνδεση σε σταθμούς AC ή DC)

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης της FORTIZO Card με λογαριασμό EasyCharge στην εφαρμογή FORTIZO και online έλεγχο της χρήσης της.

Προπληρωμένα πακέτα ανανέωσης χρόνου για κατόχους FORTIZO Card των 20 € – 50 € – 100 € για σύνδεση σε σταθμούς AC ή DC.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Plus

Για συνδρομητές με συμβόλαιο που θέλουν να απολαμβάνουν χαμηλότερες χρεώσεις, χωρίς κόστος σύνδεσης ανά συνεδρία, με μηνιαίο απολογιστικό λογαριασμό και με διάφορες προσφορές.

Μηνιαίο πάγιο από 6 €

Business

Ειδικά πακέτα για επιχειρήσεις και οργανισμούς με στόλους ηλεκτρικών οχημάτων.

Συνδέστε το Σταθμό σας

Συνδέστε το σταθμό σας στο ΦΟΡΤΙΖΩ

Συνδέστε το Σταθμό σας

Το Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ παρέχει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη ενός σταθμού φόρτισης να επωφεληθεί από υπηρεσίες δικτύωσης, διαχείρισης, προβολής, τιμολόγησης, περιαγωγής και παρακολούθησης.

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε έναν κοινόχρηστο σταθμό φόρτιση ή εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα σημείο φόρτισης, που είναι προσβάσιμο από διερχόμενα οχήματα ή από επισκέπτες του συγκεκριμένου χώρου και θέλετε να το προβάλλετε και να το εκμεταλλευτείτε εμπορικά, ξενοιάζοντας ταυτόχρονα από τη διαχείριση, τη διαρκή παρακολούθηση της χρήσης του, την τιμολόγηση όσων το χρησιμοποιούν και την προβολή του, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που σας δίνει η διασύνδεση με το ΦΟΡΤΙΖΩTM.   Μέσω του ΦΟΡΤΙΖΩTM μπορείτε να εξασφαλίσετε την χρήση του σταθμού σας φόρτισης από όλους τους συνδρομητές και χρήστες του Δικτύου, αλλά και των λοιπών δικτύων με τα οποία το ΦΟΡΤΙΖΩTM  έχει περιαγωγή, χωρίς να αναγκάζεστε να συμβάλλεστε με τον κάθε χρήστη ξεχωριστά, ενώ μπορείτε εύκολα να εισπράττετε το αντίτιμο της υπηρεσίας φόρτισης που θα καθορίσετε χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα ειδικό σύστημα παρακολούθησης και τιμολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Χρήστες Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Επιχειρήσεις και Φορείς Εκμετάλλευσης Υποδομών Φόρτισης

Νέοι σταθμοί φόρτισης

 

Fortizo Card

Ανανέωση Χρόνου Φόρτισης

Top Up your Card