Λυσεις φορτισης ηλεκτρικων αυτοκινητων

Λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για επιχειρήσεις

Είτε επιθυμείτε να παρέχετε μια μοντέρνα παροχή με οικολογικό πρόσημο στους εργαζόμενους και στους επισκέπτες σας, που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είτε σας ενδιαφέρει να εκμεταλλευτείτε εμπορικά έναν ή περισσότερους σταθμούς φόρτισης, η FORTISIS σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού, λογισμικού διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας, που καλύπτουν τις τωρινές σας ανάγκες, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπ’ όψιν τις μελλοντικές προοπτικές και εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Με εξειδικευμένη γνώση για τα επιχειρηματικά μοντέλα, τις νομικές, ενεργειακές και τεχνολογικές παραμέτρους της λειτουργίας σταθμών επαναφόρτισης και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εγκατάσταση, τη συντήρηση του εξοπλισμού, καθώς και για την τιμολόγηση και χρέωση των υπηρεσιών, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης τους σε έναν σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανάδειξη της εταιρικής τους υπευθυνότητας.

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε parking

Φόρτιση αυτοκινήτου σε χώρους στάθμευσης / σταθμούς αυτοκινήτων

Σταθμοί αυτοκινήτων

Η κυκλοφορία ηλεκτρικών αυτοκινήτων μετατρέπει τους σταθμούς αυτοκινήτων από απλούς χώρους στάθμευσης και σε σημεία ανεφοδιασμού των επαναφορτιζόμενων οχημάτων.

Οι επιχειρήσεις parking μπορούν πλέον να παρέχουν και υπηρεσίες επαναφόρτισης σε όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων, που είτε είναι μόνιμοι πελάτες τους, είτε είναι διερχόμενοι που σταθμεύουν ευκαιριακά, διευρύνοντας έτσι τις πηγές εσόδων τους, αλλά και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών τους.

Η FORTISIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές χώρων στάθμευσης, που περιλαμβάνουν πέρα από τον κατάλληλο εξοπλισμό και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, για τη λειτουργία και τη συντήρηση των σταθμών φόρτισης, την τιμολόγηση των υπηρεσιών φόρτισης και την προβολή του parking, που μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Με ευέλικτες και προσιτές οικονομικά λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού, που επιτρέπουν μελλοντική επεκτασιμότητα, ανάλογα με την εξέλιξη ζήτησης των σχετικών υπηρεσιών και με εξειδικευμένη υποστήριξη για την επιλογή του κατάλληλου τύπου σταθμού φόρτισης, των μηχανισμών και μεθόδων χρέωσης και της ευρείας προβολής του σημείου στους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις parking τη δυνατότητα άμεσης εμπορικής εκμετάλλευσης και απόδοσης της επένδυσης τους.

Εγκατάσταση σταθμού φόρτισης σε εμπορικά κέντρα

Εγκατάσταση σταθμού φόρτισης σε εμπορικά κέντρα / καταστήματα

Εμπορικά κέντρα / Καταστήματα

Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει χώρους στάθμευσης για τους πελάτες της, η παροχή ταυτόχρονα της δυνατότητας επαναφόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων των επισκεπτών σας, δημιουργεί ένα επιπλέον λόγο σε αυτούς για να επισκέπτονται το κατάστημα σας συχνότερα και αναδεικνύει την καινοτόμο και φιλική προς το περιβάλλον ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Είτε θέλετε να προσφέρετε ως δωρεάν παροχή προς τους πελάτες τη φόρτιση του οχήματος τους, είτε θέλετε να χρεώσετε την υπηρεσία, οι λύσεις εξοπλισμού, διαχείρισης, συντήρησης και τιμολόγησης, που παρέχει η FORTISIS, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μοντέλο εξυπηρέτησης και σας απαλλάσσουν από κάθε έγνοια για τη λειτουργία των σταθμών φόρτισης.

Κάνετε και εσείς την επιχείρησή σας έναν αγαπημένο προορισμό ηλεκτροκίνησης και προσελκύστε πελάτες κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ξενοδοχεία

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο ξενοδοχείο σας

Ξενοδοχεία

Καθώς ο οδικός τουρισμός γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη, ένας εύκολος τρόπος για να προσελκύσει ένα ξενοδοχείο premium επισκέπτες κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι να τους παρέχει στις εγκαταστάσεις του, ποιοτική και άψογα σχεδιασμένη υποδομή επαναφόρτισης του αυτοκινήτου τους.

Επιλέγοντας μια επαγγελματική λύση επαναφόρτισης, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις παροχές της ξενοδοχειακής σας μονάδας, προσφέροντας στους επισκέπτες σας άνετη και ποιοτική φόρτιση του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου και να κάνετε το ξενοδοχείο σας πρωτοπόρο στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η FORTISIS προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, που περιλαμβάνουν οικονομικά προσιτές λύσεις εξοπλισμού με κομψό σχεδιασμό και τεχνολογική αρτιότητα, σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένους και απλούς στη χρήση μηχανισμούς διαχείρισης και χρέωσης των υπηρεσιών φόρτισης, αλλά και υπηρεσίες προβολής του ξενοδοχείου σε εξειδικευμένους χάρτες ηλεκτροκίνησης, συστήματα πλοήγησης και ομάδες χρηστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας ξέγνοιαστη διαμονή χωρίς το άγχος φόρτισης του αυτοκινήτου τους και κάντε το ξενοδοχείο σας αγαπημένο προορισμό ηλεκτροκίνησης.

Ενεργειακά πρατήρια

Ενεργειακά πρατήρια

Ενεργειακά πρατήρια

Η σταδιακή αντικατάσταση των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης από επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά οχήματα δημιουργεί νέες ευκαιρίες και απαιτήσεις για τα πρατήρια εκείνα, που στοχεύουν να εξυπηρετούν και τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η τεχνολογία ταχυφόρτισης με εξοπλισμό που επιτρέπει την φόρτιση των μπαταριών σε υψηλή ισχύ (από 45 kW έως 150 kW) δίνει τη δυνατότητα σε ενεργειακά πρατήρια να προσφέρουν υπηρεσίες επαναφόρτισης υψηλής προστιθέμενης αξίας για οδηγούς, που επιθυμούν με μια στάση λίγων λεπτών να επαναφορτίσουν το όχημα τους, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την υπόλοιπη διαδρομή τους.

Στη FORTISIS παρέχουμε μια ευρεία επιλογή σταθμών ταχείας φόρτισης DC, πιστοποιημένων με βάση τα διεθνή πρότυπα και κατάλληλων για εγκατάσταση σε ενεργειακά πρατήρια, καθώς και λύσεις και υποστήριξη για την λειτουργία, τιμολόγηση και προβολή του σταθμού φόρτισης σε χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων.

Fortizo Card

Ανανέωση Χρόνου Φόρτισης

Top Up your Card