Λυσεις φορτισης ηλεκτρικων αυτοκινητων

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι

Η FORTISIS διαθέτει και εγκαθιστά με ασφάλεια, αξιόπιστους και εύκολους στη χρήση σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για οποιαδήποτε χρήση. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν την πιο κατάλληλη λύση, μεταξύ ενός μεγάλου φάσματος εξοπλισμού, που είναι σύμφωνος με τα πιστοποιημένα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και μπορεί να καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες, είτε αυτές αφορούν φόρτιση στο σπίτι, είτε σε επαγγελματικό χώρο, είτε δημόσια φόρτιση και εμπορική εκμετάλλευση των υπηρεσιών επαναφόρτισης.

 

Φόρτιση σε κατοικία

Φόρτιση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης / κατοικία

Γενικά

Για τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων, που διαθέτουν έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην κατοικία τους, η επαναφόρτιση του αυτοκινήτου τους γίνεται συνήθως το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Οι άνθρωποι της FORTISIS είναι στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καταλληλότερη συσκευή φόρτισης, που ταιριάζει στις ανάγκες και στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα φόρτισης και μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος.

Οι οικιακοί σταθμοί φόρτισης που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένοι με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές, διαθέτουν πιστοποίηση καταλληλότητας για τα αντίστοιχα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων όλων των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών και είναι εξαιρετικά εύχρηστοι και απλοί στη λειτουργία τους.

Οι συσκευές που εγκαθιστούμε λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και πρωτόκολλα για Mode 3 φόρτιση και είναι διαθέσιμοι τόσο με το Τύπου 2 βύσμα, όσο και με το βύσμα τύπου J1772 μαζί με καλώδιο μήκους 5 μέτρων, που μετά από κάθε χρήση μπορεί εύκολα να αποθηκεύεται και να προστατεύεται από φθορές.

Για πιο απαιτητικούς χρήστες διαθέτουμε φορτιστές ευφυούς φόρτισης με δυνατότητα προγραμματισμού της ισχύος φόρτισης, επιλογής τιμολογίου ρεύματος, ορισμού των χρηστών που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς και ελέγχου του κόστους, της κατανάλωσης ενέργειας και του ανθρακικού αποτυπώματος, καθώς και επικοινωνίας με το δίκτυο ηλεκτροδότησης και παρακολούθησης μέσω εφαρμογών από υπολογιστή, tablet ή smart phone, οι οποίες επιτρέπουν την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση του χρήστη για τη διαδικασία φόρτισης.

Εάν ο χώρος στάθμευσης που χρησιμοποιείτε βρίσκεται σε πολυκατοικία, σας βοηθάμε να βρείτε την ιδανικότερη λύση που να καλύπτει τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψιν παράλληλα τις δεσμεύσεις συνιδιοκτησίας των κοινόχρηστων χώρων και τις μελλοντικές ανάγκες άλλων συνιδιοκτητών.

Έλεγχος και εγκατάσταση εξοπλισμού φόρτισης σε σπίτι

Υπηρεσίες ελέγχου & εγκατάστασης εξοπλισμού

Υπηρεσίες Ελέγχου & Εγκατάστασης Εξοπλισμού

Η FORTISIS παρέχει υπηρεσίες ελέγχου ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για κάθε τύπο συσκευής φόρτισης ή ακόμη και για την τοποθέτηση μιας πρίζας τύπου σούκο ή βιομηχανικού τύπου, κατάλληλων για Mode 2 φόρτιση.

Ακόμη και εάν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας μια ειδική συσκευή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Μode 3), είναι απαραίτητο για λόγους ασφάλειας, αλλά και για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο θα καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή, να γίνει έλεγχος από κάποιον ειδικό τόσο της πρίζας, όσο και της ηλεκτρικής εγκατάστασης, του χώρου, όπου θα γίνεται η φόρτιση του αυτοκινήτου.

Με την αγορά ενός πακέτου ελέγχου και εγκατάστασης εξοπλισμού φόρτισης, εξειδικευμένοι τεχνικοί της FORTISIS ελέγχουν την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση της κατοικίας ή της επιχείρησης σας και αφού εκτιμήσουν τις ανάγκες σας μετά από αυτοψία στο χώρο σας, προτείνουν τις τυχόν απαραίτητες προσαρμογές στην καλωδίωση και στα ηλεκτρολογικά υλικά προστασίας, συνδέουν και ελέγχουν τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι η φόρτιση του αυτοκινήτου σας δε θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στις ασφάλειες και στα κυκλώματα της εγκατάστασης σας.

Fortizo Card

Ανανέωση Χρόνου Φόρτισης

Top Up your Card